Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır 11.07.2018 00:31:01 tarihinde eklendi
Bulguru güzelce yıkıyoruz. Soğanları, biberleri, kırmızı biberleri küp küp doğruyoruz. Zeytinyağında güzelce kavuruyoruz. İçine doğranmış sarımsakları ve salçayı ekleyip karıştırıyoruz. İçine bulguru, küp doğranmış domatesleri ve baharatları ekliyoruz. Domatesler suyunu çekmesini sağlıyoruz. Ve karıştırıyoruz. Suyunu ve et suyunu ekliyoruz. Karıştırıp kapağını kapatıp pişmeye bırakıyoruz. Suyunu çekip göz göz olduğunda altını kapatıp dinlenmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.
Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır başlıklı yazımız 427 kez okundu
Zeytinyağlı Barbunya Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Mısırlı Pilav Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Nohutlu Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Bulgurlu Patates Köftesi Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Kalın Bulgurdan Kısır Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır
19.09.2014 00:31:01
Yeşil Mercimek Yemeği
18.09.2013 23:11:31
Mercimek köftesi tarifi
18.09.2012 23:08:42
Yıldırım Mah. Şehit Onur Koç Cd. No:15/5 Bayrampaşa İstanbul - Türkiye
info@biotexsun.com.tr
(0532) 417 83 08
Albania
Bulgur Fasülye Mercimek Nohut Mısır Pirinç Çekirdek Leblebi
Hafta içi ve Cumartesi:
08:00 - 18:00
Pazar :
Kapalı