Kalın Bulgurdan Kısır Nasıl Yapılır 11.07.2018 00:31:01 tarihinde eklendi
Kalın Bulgurdan Kısır Nasıl Yapılır
Bulgurları yıkayıp bir tencereye alın. Üzerini kaplayacak kadar su koyun. Haşlayın. Haşlanan bulgurları süzün bir kaba alın. Soğanı minik küpler halinde doğrayıp sıvı yağda hafifçe kavurun. İçine salçayı ekleyip karıştırarak kavurun. Salçalı karışımı süzdüğünüz bulgurların içine döküp iyice karıştırın. Tüm salçalı karışım bulgurlara geçsin. İnce kıyılmış yeşllikleri, sarımsak rendesini, baharatları ve limon suyunu ilave edin. Yağ az gelirse yağ ekleyip karıştırıp servis tabağına alın. Üstünü domates ve bberle süsleyin. Afiyet olsun.
Kalın Bulgurdan Kısır Nasıl Yapılır başlıklı yazımız 422 kez okundu
Zeytinyağlı Barbunya Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Mısırlı Pilav Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Nohutlu Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Bulgurlu Patates Köftesi Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Kalın Bulgurdan Kısır Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır
19.09.2014 00:31:01
Yeşil Mercimek Yemeği
18.09.2013 23:11:31
Mercimek köftesi tarifi
18.09.2012 23:08:42
Yıldırım Mah. Şehit Onur Koç Cd. No:15/5 Bayrampaşa İstanbul - Türkiye
info@biotexsun.com.tr
(0532) 417 83 08
Albania
Bulgur Fasülye Mercimek Nohut Mısır Pirinç Çekirdek Leblebi
Hafta içi ve Cumartesi:
08:00 - 18:00
Pazar :
Kapalı