Mısırlı Pilav Nasıl Yapılır 11.07.2018 00:31:01 tarihinde eklendi
1- Pirinçleri bol suyla yıkayın. 2- Pilav tenceresinde zeytinyağıyla tereyağını eritin. arpa şehriyeyi ekleyip kavurun. Rengi değitiğinde pirinci ekleyin ve kavurmaya devam edin. Pirinçler saydamlaşana kadar kavurun. 3- Kavrulan pirinçlerin üzerine tuz serpin. 3 su bardağı sıcak suyu ekleyip karıştırın. Eğer tavuk suyu varsa 1 su bardağı suyu tavuk suyuyla değiştirin. 4- Kapağını kapatın ve kısık ateşte pilavınızı pişirin. Suyunu çekince delik delik olduğunda kapatın. Konserve mısırı sudan geçirin. Suyunu süzün. Pilava mısırı ekleyip karıştırın. Ve tencere kapağıyla tencerenin arasına kağıt havlu serin ve en az 5 dakika dinlendirin. Afiyet bal olsun.
Mısırlı Pilav Nasıl Yapılır başlıklı yazımız 412 kez okundu
Zeytinyağlı Barbunya Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Mısırlı Pilav Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Nohutlu Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Bulgurlu Patates Köftesi Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Kalın Bulgurdan Kısır Nasıl Yapılır
11.07.2018 00:31:01
Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır
19.09.2014 00:31:01
Yeşil Mercimek Yemeği
18.09.2013 23:11:31
Mercimek köftesi tarifi
18.09.2012 23:08:42
Yıldırım Mah. Şehit Onur Koç Cd. No:15/5 Bayrampaşa İstanbul - Türkiye
info@biotexsun.com.tr
(0532) 417 83 08
Albania
Bulgur Fasülye Mercimek Nohut Mısır Pirinç Çekirdek Leblebi
Hafta içi ve Cumartesi:
08:00 - 18:00
Pazar :
Kapalı