• ANASAYFA
  • HAKKIMIZDA
  • ÜRÜNLERİMİZ
  • KATALOG
  • GALERİ
  • BLOG
  • İLETİŞİM

BLOG YAZILARI

Zeytinyağlı Barbunya Nasıl YapılırZeytinyağlı Barbunya Nasıl Yapılır

1- Soğanı küp küp doğrayıp yağla bir tencereye alın. Hafifçe soteleyin. 2- Üzerine ayıkladığınız barbunyaları ilave edin. Küp doğranmış patates ve havuçları ekleyip karıştırın. 3- Üzerine domates rendesini şekeri ve tuzu ilave e ...

Mısır Ekmeği Nasıl YapılırMısır Ekmeği Nasıl Yapılır

Süt, sıvı yağ, mısır unu, kabartma tozu, tuz ve beyaz unu derin bir kase içinde spatula yardımıyla karıştırın. Başka bir tabakta beyaz peyniri ezin ince kıyılmış dereotlarını ilave edip karıştırın. Hamura ekleyip yeniden spatulayl ...

Bulgur Pilavı Nasıl YapılırBulgur Pilavı Nasıl Yapılır

Bulguru güzelce yıkıyoruz. Soğanları, biberleri, kırmızı biberleri küp küp doğruyoruz. Zeytinyağında güzelce kavuruyoruz. İçine doğranmış sarımsakları ve salçayı ekleyip karıştırıyoruz. İçine bulguru, küp doğranmış domatesleri ve ...

Mısırlı Pilav Nasıl YapılırMısırlı Pilav Nasıl Yapılır

1- Pirinçleri bol suyla yıkayın. 2- Pilav tenceresinde zeytinyağıyla tereyağını eritin. arpa şehriyeyi ekleyip kavurun. Rengi değitiğinde pirinci ekleyin ve kavurmaya devam edin. Pirinçler saydamlaşana kadar kavurun. 3- Kavrulan ...

Nohutlu Bulgur Pilavı Nasıl YapılırNohutlu Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır

1- Büyük bir soğanı rendeleyin. Zeytinyağını bir tencerede kızdırın. Rendelediğiniz soğanları içine ekleyip kısık ateşte kavurun. Salçayı ekleyin. Üzerine yıkadığınız bulguru ekleyin. Güzelce karıştırın. Tuz, et suyu, su ve bulgur ...

Bulgurlu Patates Köftesi Nasıl YapılırBulgurlu Patates Köftesi Nasıl Yapılır

İnce bulgurları, 2 çay bardağı sıcak su ile şişiriyoruz. Üzerine döküp üstünü kapatıyoruz. Tüm suyu çektiğinde havalandırıp, haşlanmış ve doğranmış patatesleri ilave ediyoruz. Galeta unu ve kızartmak için kullanacağımız sıvı yağ ...

Kalın Bulgurdan Kısır Nasıl YapılırKalın Bulgurdan Kısır Nasıl Yapılır

Bulgurları yıkayıp bir tencereye alın. Üzerini kaplayacak kadar su koyun. Haşlayın. Haşlanan bulgurları süzün bir kaba alın. Soğanı minik küpler halinde doğrayıp sıvı yağda hafifçe kavurun. İçine salçayı ekleyip karıştırarak kavu ...

Barbunya Pilaki Nasıl YapılırBarbunya Pilaki Nasıl Yapılır

Barbunya Pilaki Nasıl Yapılır? ...

Yeşil Mercimek YemeğiYeşil Mercimek Yemeği

Protein kaynağı mercimeğin en güzel hallerinden biri. Nohut yemeği ve kuru fasülye gibi en fazla tercih edilen bakliyatlardandır. Özellikle sonbaharın gelişiyle tüketimi artar. Önceden haşlayarak pişirilen mercimeğin besin değe ...

Mercimek köftesi tarifiMercimek köftesi tarifi

Mercimek köftesi için malzemeler * 1,5 -2 su bardağı kırmızı mercimek *3 bardak ince bulgur *1 kaşık acı biber salçası *1 kaşık domates salçası *3 kuru soğan * Tuz *Pul biber *Kekik *1 Kimyon *1 Karabiber *Kuru nane *M ...

Zeytinyağlı Barbunya Nasıl YapılırZeytinyağlı Barbunya Nasıl Yapılır
    11.07.2018 00:31:01

Mısır Ekmeği Nasıl YapılırMısır Ekmeği Nasıl Yapılır
    11.07.2018 00:31:01

Bulgur Pilavı Nasıl YapılırBulgur Pilavı Nasıl Yapılır
    11.07.2018 00:31:01

Mısırlı Pilav Nasıl YapılırMısırlı Pilav Nasıl Yapılır
    11.07.2018 00:31:01

Nohutlu Bulgur Pilavı Nasıl YapılırNohutlu Bulgur Pilavı Nasıl Yapılır
    11.07.2018 00:31:01

Bulgurlu Patates Köftesi Nasıl YapılırBulgurlu Patates Köftesi Nasıl Yapılır
    11.07.2018 00:31:01

Kalın Bulgurdan Kısır Nasıl YapılırKalın Bulgurdan Kısır Nasıl Yapılır
    11.07.2018 00:31:01

Barbunya Pilaki Nasıl YapılırBarbunya Pilaki Nasıl Yapılır
    19.09.2014 00:31:01

Yeşil Mercimek YemeğiYeşil Mercimek Yemeği
    18.09.2013 23:11:31

Mercimek köftesi tarifiMercimek köftesi tarifi
    18.09.2012 23:08:42

Anasayfaya Dön


İstanbul Bakliyat
Albania Bakliyat
Biotexsun İletişim
 

Group Companies Contact

İstanbul

Yıldırım Mah. Şehit Onur Koç Cd. No:15/5 Bayrampaşa İstanbul - Türkiye

info@biotexsun.com.tr
(0532) 417 83 08  

Albania

Kashar Qender Afer Postes 1051 Tirane - Albania

00355693426026

Ürünlerimiz

Bulgur Fasülye Mercimek Nohut Mısır Pirinç Çekirdek Leblebi

 

 

 


 

Çalışma Bölgelerimiz

Hafta içi ve Cumartesi:
08:00 - 18:00

Pazar :
Kapalı


Türk Web Ajans